Блог вчителів української мови та літератури Тернопільського району

Блог вчителів української мови та літератури Тернопільського району

26 березня 2019 р.

УВАГА! Важлива інформація! 
 Шановні вчителі та керівники ЗЗСО! Триває вибір підручників для учнів 6 та 11 класів. Проблема вибору найкращого підручника потребує тривалого часу, порівняльної оцінки та ґрунтовного аналізу. Для того щоб зробити правильний вибір, потрібно опрацювати багато проектів… За який час це реально зробити?... Ще одна проблема полягає у тому, що для вибору вчитель має тільки фрагмент, а не цілісний підручник. Ми розуміємо всі труднощі цього процесу і пропонуємо допомогу: короткий огляд структури та методичного апарату підручників. Знайомтесь:








У чому унікальність наших підручників?
1. Наші підручники не переобтяжені зайвою інформацією і мають сучасний та цікавий дизайн та ілюстрації.
2. Зміст підручників подано із врахуванням психологічних особливостей дітей XXІ століття та орієнтовано на активні методи навчання. (подання інформації у вигляді схем, таблиць, малюнків, наявність проблемних та дослідницьких завдань, подання тексту невеликими блоками).
3. Наявність навчально-методичного забезпечення: ми організуємо для Вас авторські семінари та вебінари, забезпечимо зворотній зв’язок з авторським колективом на сайті http://yakistosviti.com.ua/
4. Дібраний медіа-банк (подано на сторінках у вигляді Qr-кодів). Наші Qr-коди легко зчитуються без зайвої реєстрації та інших технічних труднощів.
5. Аудіодиктанти, начитані викладачами-філологами: кожен диктант читається відповідно до методичних вимог.
6. Наші підручники інтерактивні! Тобто у підручнику розміщено посилання на  авторські вправи ресурсу  LearningApps (Інтернет-сервіс №1 мультимедійних та дидактичних вправ).

7. І найсучасніша та найінноваційніша перевага – це доповнена реальність.  Безкоштовно і тільки у наших підручниках! Більше про це на сторінці:
Untitled-4.jpg

6. Всі наші підручники мають потужний розвивальний зміст, зокрема розвиток м’яких навичок (Soft skills).
І найголовніше – наші автори це - кандидати наук та вчителі-практики, які  багато років відпрацьовували методику кожного навчального предмета, вивчали європейський досвід та інновації в освіті, аби  створити якнайкращі  підручники!
З повагою автори:
Валентина Бевз
Володимир Владіміров
Наталія Владімірова
Ольга Коршунова
Ігор Завадський
Ольга Дудар
Олександр Гук
Алла Ворон
Володимир Солопенко
Наталія Кадоб'янська
Лариса Удовиченко
Людмила Коваленко
Ніна Бернадська

Не будьте байдужими, зробіть свій вибір свідомо!

З повагою Наталія Стрийвус 

Немає коментарів:

Дописати коментар