Блог вчителів української мови та літератури Тернопільського району

Блог вчителів української мови та літератури Тернопільського району

24 жовтня 2016 р.

                                     

             Подорожуємо рідним краєм!

21 жовтня 2016 року на базі Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка  проведено виїзний семінар на тему: «Іван Франко – інтелектуальний геній нації»,  з метою вшанування пам’яті видатного українського письменника, популяризації творчої спадщини  та активізації виховної й патріотичної роботи вчителів-словесників. В ході семінару проведено екскурсію в національному  літературно-меморіальному музеї Івана Франка. Вчителі-філологи взяли участь в екскурсії «Вулицями старого Львова» та  музеї-заповіднику «Личаківське кладовище», а також  в ході виїзного семінару проведено круглий стіл на тему: «Вивчення творчої особистості митця  «Іван Франко – інтелектуальний геній нації, володар слова, титан праці», підведено підсумки, розподілено індивідуальні завдання щодо  створення тематичних презентацій з вивчення творчої особистості митця Івана Франка та розробок конспектів уроків з вивчення творчості Івана Франка у школі. 


                                 

                                             До уваги вчителів-філологів!
Для розширення свого кругозору щодо професійної діяльності на дозвіллі ознайомтеся, будь ласка, зі змістом офіційного сайту Всеукраїнського науково-педагогічного товариства "Філологічний олімп" (https://sites.google.com/site/vpfilolimp/navcanna). 
Зверніть увагу на зміст електронних журналів № 1, 2-3, 4, .
 І не тільки ознайомтеся, а й візьміть участь у конкурсі "На хвилях сучасності", надіславши для участі у ньому конспекти уроків, виховних заходів та програм факультативів і курсів за вибором. Про наших творчих учителів має знати Україна!!! Чи не так!?

Немає коментарів:

Дописати коментар